Jouw tekst, uit mijn pen

Vulpen op Tekststroom schrijfblokWat leuk dat je mijn site bezoekt

Ben jij in je element als je over je werk mag vertellen, maar raak je steeds in de knoop als je het probeert om te zetten naar een blog?
Wil je nieuwe teksten op jouw website, maar loop je vast na twee zinnen? Of weet je gewoon niet waar je moet beginnen?

Dat is reuze vervelend! En geloof me, bij mijn eigen teksten heb ik daar ook wel eens last van. Gelukkig zijn er tekstschrijvers die ons daarbij kunnen helpen. Nou ja, je bent natuurlijk niet voor niets op mijn pagina terecht gekomen!

Als geen ander schrijf ik jouw teksten, zoals jij ze in je hoofd hebt zitten. En misschien zelfs wel beter. Vertel mij wat jij jouw klanten, of de wereld, wilt vertellen en ik zorg voor pakkende blogs en duidelijke webteksten. Dat kost je wel wat tijd, je moet het mij tenslotte wel vertellen, maar het scheelt je enorm veel energie en frustratie!

In gesprek

Door jou te laten praten kom ik erachter wat voor jou zo belangrijk is aan jouw werk. Waarom jij andere mensen zo graag wilt helpen en daar zo goed in bent. Wat jou onderscheidt van anderen die (min of meer) hetzelfde doen. En zo leer ik ook het nodige over mezelf. Wat jullie zo goed vinden aan mijn teksten. Zo schrijf ik niet alleen prachtige teksten voor jullie, ook die van mij knappen er van op!

Kijk voor meer informatie rustig rond op mijn site en als je denkt dat ik bij jou pas, bel of mail me dan.

Groet,

Annemieke