Goede afspraken

Privacy Statement Tekststroom

Persoonsgegevens worden slechts opgeslagen, indien u een product en/of dienst afneemt van Tekststroom of indien u hier expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Persoonsgegevens worden opgeslagen door: 

Ondernemer: Annemieke van Ipenburg
Onderneming: Tekststroom
Adres: Maximastraat 1
Postcode + woonplaats: 7442 NW Nijverdal
E-mail: info@tekststroom.com
Telefoonnummer: 06-220411566
KvKnummer: 51743868

Tekststroom is verantwoordelijk voor de naleving van de AVG, het voeren van de administratie van opdrachtgevers en de administratie voor analyse- en marketingdoeleinden. Tekststroom is verantwoordelijke in de zin van de AVG voor alle gegevensverwerking namens Tekststroom, waaronder www.tekststroom.com.

De website www.tekststroom.com gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken om u een optimale website-ervaring te bieden. Door gebruik te maken van de website gaat u hiermee akkoord.

Tekststroom verzamelt en verwerkt persoonsgegevens voor de administratie van opdrachtgevers, de uitvoering van de overeenkomst, het incasseren van betalingen, de klantenservice, de website, persoonlijke marketing en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. 

De door Tekststroom opgeslagen persoonsgegevens dienen voornamelijk ter uitvoering van de overeenkomst met betrekking tot de levering van een dienst door Tekststroom. Zonder deze gegevensverstrekking is het niet mogelijk voor Tekststroom de overeenkomst uit te voeren. 

Tekststroom gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met uw persoonsgegevens en doet er alles aan uw gegevens veilig op te slaan. Eventuele datalekken worden te allen tijde gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens en bij de betrokkenen van wie de persoonsgegevens mogelijk in gevaar zijn gekomen. Bij een datalek neemt Tekststroom altijd de passende maatregelen om de betrouwbaarheid van de website te waarborgen. 

Indien u van mening bent dat uw persoonsgegevens op onjuiste wijze worden gebruikt, verkregen zijn of ten onrechte worden opgeslagen, en het is voor u ondanks herhaaldelijk verzoek niet mogelijk uw gegevens te verwijderen, kunt u te allen tijde een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.